LIVRARE

Livrarea produselor se va face oriunde in tara. SC KIDS SHOP ONLINE SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor. Daca o comanda nu este confirmata in doua zile lucratoare. SC KIDS SHOP ONLINE SRL isi rezerva dreptul de a anula aceasta comanda

Este posibil ca stocul disponibil sa nu fie actualizat in timp real pe site. In aceste situatii exceptionale SC KIDS SHOP ONLINE SRL isi rezerva dreptul sa nu onoreze comenzile primite pe magazinul online www.lala-kids.ro , notificand telefonic fiecare caz in parte.

PLATA

Lala-kids.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata: Plata in sistem ramburs Prin Curier sau Posta Romana. Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii (ridicarea coletului de la oficiul postal). In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Societatea noastra va expedia coletul prin intermediul unui curier rapid sau Posta Roamana , iar dvs. platiti pretul coletului + taxa de livrare. Valoarea produselor + taxa livrare este cea din momentul confirmarii comenzii.

TRANSPORT

Livrarea coletelor se face oriunde in tara, prin Posta Romana sau Curierat Rapid.
1. PRIN POSTA ROMANA – timp de livrare 3-5 zile (serviciul Colete Postale Interne cu
Ramburs). Cost transport:
– 12 lei pentru coletele cu valoare totala exclusiv transport mai mica sau
egala cu 350 LEI
– GRATUIT pentru coletele cu valoare totala exclusiv transport peste
(egal)350 LEI

Coletul poate fi ridicat de la oficiul poștal de care aparțineți în baza unui document cară vă
certifică identitatea (ex.: buletin, carte identitate).
2. CURIERAT RAPID – GLS CURIER. Cost transport:

– 18 LEI pentru coletele cu valoare totala exclusiv transport mai mica sau
egala cu 350 LEI
– GRATUIT pentru coletele cu valoare totala exclusiv transport peste
(egal)350 LEI

Timp de livrare 1-2 zile (exceptand zilele de sambata si duminica, precum si sarbatorile legale). In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere.

La primirea coletului, va rugam sa verificati integritatea ambalajului. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii pe AWB sau se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule
ATENTIE ! Tarifele pentru expedierea prin Curier Rapid sunt valabile numai pentru expedierea prin societatile de curierat cu care firma noastra are contract. Pentru expedierea prin alte societati de curierat contravaloarea taxelor cade in exclusivitate in sarcina clientului indiferent de valoarea comenzii.
In cazul clientilor care au facut o comanda si au refuzat primirea, la comanda urmatoare plata se va face numai in avans prin transfer bancar. Ne rezervam dreptul de arefuza plata ramburs.

RETURNAREA PRODUSELOR

Conform legislatiei din Romania (reglementata prin OUG 34/2014) puteti sa returnati produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea lor. Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice. Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra, a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
NU veti suporta cheltuielile de returnare in cazul in care:
-Primiti in colete alt produs fata de cel comandat.
-Ati constatat ca produsul primit are defecte de fabricatie.
Cu alte cuvinte, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne comunicati in prealabil acest lucru in intervalul orar(10:00-17:00) la unul dintre numerele de telefon afisate in pagina principala sau sa ne trimiteti o instiintare prin email la adresa vanzari@lala-kids.ro prin care renuntati la un produs.
Coletul retur trebuie trimis catreSC KIDS SHOP ONLINE SRL. , Str.Oasului, nr 177, Cluj-Napoca, Cluj. Nu acceptam colete trimise cu valoare ramburs. Returnarea banilor se face intr-un cont bancar (IBAN), clientul fiind obligat sa ne comunice in scris, prin email, contul bancar (IBAN) in care doreste returnarea banilor si titularul acestuia.

Rambursarea contravalorii unei comenzi se efectueaza numai prin transfer bancar in contul care ne este transmis de catre client, conform politicii financiare ale SC KIDS SHOP ONLINE SRL pentru a efectua si demonstra legal si cu usurinta restituirea banilor. Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de catre SC KIDS SHOP ONLINE SRL .În caz contrar, firma noastră își rezervă dreptul de a nu accepta returul comenzii. La primire coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat.. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 14 zile lucratoare de la receptionarea coletului retur.
Conform OUG nr. 34/2014, SC KIDS SHOP ONLINE SRL isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.
Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:
– Ordonanta nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta
– Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta
– Prezenta OUG 34/2014 reglementează drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii
Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email la adresa vanzari@lala-kids.ro sau la numarul de telefon 0741 045 083.

SCHIMBAREA PRODUSELOR

In cazul in care doriti sa schimbati produsul achizitionat cu un alt produs din diferite motive: nu este marimea potrivita, nu va place culoarea, nu va place modelul tot ce aveti de facut este sa faceti o solicitare telefonica catre Lala-kids.ro la numerele de telefon afisate pe site si operatorul nostru va va indruma ce aveti de facut. Pentru schimbarea unui produs toate taxele de transport sunt suportate de client. Valoarea este formata din taxa de transport pt returnarea produsului catre Lala-kids.ro + taxa de transport pt trimiterea produsului schimbat catre client .